Adatvédelmi tájékoztató
Naptár

A BARBANEGRA.HU üzemeltetője és szerződött Partnerei (továbbiakban: Szervezők) a barbanegra.hu weboldal használata során tudomásukra jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelik. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Szervezőkhöz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Szervezők – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsák és kezeljék. Személyes adatait harmadik fél részére marketing célokra nem adjuk ki.

A Szervezők az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatják fel:

  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok lebonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • reklamációk kezelése,
  • a Szervezők saját marketing céljaira (pl. hírlevél feliratkozás).

A Szervezők valamennyi információt üzleti titokként kezelnek. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Szervezők az interneten keresztül hozzájuk eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezelik, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A barbanegra.hu A barbanegra.hu weboldalon történő bármely tevékenység során az adatszolgáltatás önkéntes. A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Szervezők fenntartják maguknak a jogot jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap e részén mindig tájékozódhat. A módosítások, azoknak a honlapon való megjelenésétől kezdve érvényesek.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Utolsó módosítás: 2017. szeptember 1.

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V

1
2

3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16

17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30


Fesztivál FM

Partnereink

Simple - Vedd online ROCK1 Ticket TicketSwap koncertszervezo.hu Cup Revolution Budapest Rock rádió

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma Petőfi Kulturális Ügynökség

Programajánló

BDPST ROCK play

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.

FELIRATKOZÁS